Amsterdam watch company

Verkooppunten #1: Amsterdam Watch Company

Als boetiek Nederlands horlogemerk wil je exclusief blijven, maar wel vindbaar zijn. Iets dat je niet doet door bij grote ketens de horloges te verkopen, maar juist bij gespecialiseerde winkels. Eén van die winkels is Amsterdam Watch Company, gevestigd aan de Negen Straatjes. Ze zijn hier voornamelijk gespecialiseerd in vintage horloges, maar hebben ook een aantal bijzondere kleine merken.

Amsterdam Watch Company

De oprichters, Roel en Toesja, zijn beide fervent horloge verzamelaar, maar ook gecertificeerde horlogemakers. Hun passie, achtergrond en dromen zorgde ervoor dat ze in 2001 AWCO oprichtte. Waar beide in verschillende componenten van het vak uitblinken is die samenwerking een gouden greep gebleken. Waar Toesja de focus legt op de financiën en contacten met het netwerk, is Roel bezig met de zoektocht naar de meest bijzondere horloges. Die passie brengt hun langs verschillende bekende maar ook kleinere merken, waaronder wij.

Tussen de grote namen - Rolex, Patek Philippe, Omega, et cetera - vind je bij AWCO ook de kleinere bijzondere merken, zoals Van der Klaauw, D.Dörnbluth, Junghans en Van der gang. Merken die iets bijzonders en unieks hebben. Dat in combinatie met de uitgebreide range aan vintage horloges en mooie accessoires, maken dit een erg fijne en toegankelijke plek om eens een kijkje te nemen.

Zowel de liefhebber van unieke vintage modellen, als de bekendere modellen, kunnen hier hun hart ophalen. De uitgebreide kennis van het personeel, zowel van de details van de uurwerken als het stijladvies, staan centraal. Er is dan ook geen vraag te gek. Mocht u daarnaast op zoek zijn naar een lastig vindbaar horloge, helpen de werknemers van AWCO u graag.

De winkel is te vinden in de Negen Straatjes in Amsterdam, op de Reestraat 3. Een plek die niet bomvol van de toeristen is, maar wel goed bereikbaar in het centrum. Mocht u dan ook eens in de buurt zijn loop dan zeker eens naar binnen voor een kennismaking. Daarnaast kunt u hier een uitgebreide collectie Van der Gang horloges vinden.