Van Bruggen Juwelen

Verkooppunten #2: Van Bruggen Juwelen

Naast de locatie in Amsterdam (Amsterdam Watch Company), zijn we ook te vinden in één van de mooiste juwelen zaken van Nederland, Van Bruggen Juwelen. In een prachtig monumentaal pand aan de Ganzenmarkt, in hartje Utrecht kunt u Van Bruggen vinden. Naast een selecte collectie van unieke merken, hebben ze hier ook hun eigen goudsmederij en atelier. Wentel u in de wereld van exclusieve juwelen en horlogerie, door de bijzonder uitgebreide kennis van de werknemers.

Van Bruggen Juwelen

Waar de kleinste details centraal staan in het vakmanschap bij Van der Gang, zijn we hier ook naar op zoek naar gegaan bij partners. In Van Bruggen hebben we een partner gevonden die er net zo over denkt. “Details zijn geen details, ze maken het ontwerp.” Deze gezamenlijke passie bracht ons samen.

Het unieke aan Van Bruggen is de selecte collectie unieke merken. Uitblinkend in exclusiviteit, oog voor detail en een zekere mate van eigenzinnigheid vormen de basis van de collectie. Juwelen van internationale merken als Dada Arrigoni en Nanis, maar ook het eigen Schoonhoven mag niet ontbreken met Bron juwelen. Naast de juwelen hebben de heren van Van Bruggen Juwelen een voorliefde voor horlogerie. Waar ze tot op heden twee merken verkopen, namelijk Junghans en Van der Gang. De combinatie van een uniek design en oog voor detail is wat de merken en Van Bruggen samenbrengt.

Naast het verkopen van juwelen en horloges, is Van Bruggen ook een juwelenmaker. Daarom is de winkel op maandagen en dinsdagen gesloten, zodat in alle rust gewerkt kan worden aan de mooiste en unieke creaties. Mocht u binnenkort iets unieks te vieren hebben, ga dan ook zeker eens langs voor een sparsessie om te kijken wat u voor elkaar kunt betekenen. Het proces naar u eigengemaakte sierraad is namelijk iets bijzonders.

U kunt Van Bruggen Juwelen in het monumentale pand op de Ganzenmarkt 30 vinden. Een rustige plek in het normaal druisderige Utrecht. De locatie is centraal gelegen en op loopafstand van alle bezienswaardigheden in Utrecht. U kunt hier genieten van een uitgebreide collectie Van der Gang horloges en juwelen, loop dan ook zeker eens binnen voor een kennismaking.