‘Easy Change’ horlogebanden

De invloed van uw band

De horlogeband kan een wereld van verschil maken voor de uitstraling van uw horloge. Waar de ene band meer casual van aard is, is de ander perfect voor een zakelijke gelegenheid. De ‘Van der Gang’ bandencollectie bestaat inmiddels uit 4 categorieën. Elke band heeft zijn eigen unieke uitstraling en een aantal karakteriserende eigenschappen.

De klassieker binnen onze collectie is de krokodil lederen band. Tijdloos, elegant en luxe uit den voeten. Wie voor een wat speelsere uitstraling gaat, kan kiezen voor de struisvogel lederen band. Een bijzondere leersoort met een casual uitstraling die net even wat meer gaat ‘leven’ tijdens het dragen.

Voor de sportieve look van uw horloge hebben wij de Cordura banden. De Cordura band biedt het beste van twee werelden. Het sterke materiaal is perfect voor de sportievere levensstijl maar kan dankzij de fijne weving ook prima gedragen worden in een zakelijke setting.

Een nieuwe band (al dan niet in een andere kleur) geeft uw horloge direct een andere uitstraling. Het gevolg hiervan is dat het zodoende lastig kan zijn om uw horloge bij iedere outfit of setting goed af te stemmen. Hoewel wij begrijpen dat niet iedereen zich hierin zal herkennen, vinden wij het wel belangrijk om u optimaal van uw horloge te laten genieten. Om die reden bieden wij vanaf nu het ‘Easy Change’ systeem aan als optie voor uw Van der Gang horlogeband.

Een nieuw horloge in een handomdraai

Met het nieuwe ‘Easy Change’ systeem verwisselt u uw horlogeband in een handomdraai. In de band is een uitschuifbare pin verwerkt waarmee u veilig en eenvoudig uw horlogeband kunt verwisselen. Zo heeft u nu voor iedere gelegenheid het perfecte horloge!