Polo & Country Fair ’18

Het eerste weekend van september stond voor Van der Gang Watches in het teken van de jaarlijkse Polo & Country Fair. Tijdens het weekend streden 6 internationale poloteams in een toernooi dat jaarlijks wordt georganiseerd door Polo Club Midden-Nederland.

Polo, dat zich wellicht het beste laat beschrijven als een mengeling van hockey en rugby, heeft alles in zich wat een sport aantrekkelijk maakt. Kracht, snelheid, spanning en risico. De paarden, met snelheden tot 60 km per uur, werken perfect samen met de spelers welke hun behendigheid en lef tonen. Polo is een vrij fysieke sport. Bodychecks, duwen, elkaars stick wegslaan, wat in hockey niet mag, mag hier wel.

In die zin was de 5-jarige jubileum editie van de Polo & Country Fair de perfecte mix van luxe en spanning. Naast het spel stond het weekend namelijk vooral ook in het teken van wijn, auto’s en horloges. In de Van der Gang lounge lag een speciaal samengestelde collectie horloges klaar om uitgeprobeerd te worden. Een speciale hoofdrol was weggelegd voor onze laatste introductie, de 20052BW-TRg.

Hoewel het Van der Gang team er dit jaar niet met de prijs vandoor is gegaan was het gewoon weer een fantastisch weekend. Wij kijken stiekem al uit naar volgend jaar.