Van der Gang Watches onthult nieuwe Original

14 jaar na de introductie van ons eerste Van der Gang model, de Original, brengt Van der Gang Watches zijn opvolger uit: de 20052. Dit nieuwe ontwerp laat zien dat de tijd niet heeft stilgestaan. Het horloge is onwaarschijnlijk mooi geworden en voelt nu al als een klassieker.

De 20052 heeft een diameter van 41 mm. De kast wordt met uiterste precisie uit een massief blok hoogwaardig roestvaststaal vervaardigd. De lagere kast, het naadloos hierop aansluitende bolle saffieren glas en de niet vlakke wijzerplaat dragen bij aan de klassieke uitstraling. Ook beantwoorden we hiermee aan het verzoek van veel van onze klanten, een lager model te ontwikkelen. Het is daarmee een prachtige en bijzondere aanwinst binnen onze collectie geworden.

De wijzerplaat, geïnspireerd op de Original, heeft net als zijn voorganger een wijzer voor de datumaanduiding. En toont o.a. de dag van de week en de maand. De combinatie van kleuren op de wijzerplaat maakt dat het horloge ondanks zijn klassieke ontwerp eigentijds oogt.

Het design van de 20052 past in die zin bij de man van nu. Het strak vormgegeven design, met oog voor detail en een zekere eigenzinnigheid maakt het horloge subtiel en toch distinctief. Je kunnen en willen onderscheiden in een wereld waarin de norm wordt bepaald door de massa. De Van der Gang 20052 biedt zo een ander perspectief op tijd. Een horloge wat gezien wordt en gezien mag worden.