Verkooppunt #2: Brand Store

Naast de verkooppunten in Amsterdam en Utrecht kunt u ook in Naarden terecht. De Brand Store huisvest zich hier in het Arsenaal, een prachtig historisch rijksmonument waarvan de eerste steen al rond 1688 is gelegd. Dit schitterende pand was tot 1987 in militair gebruik. Interieur architect Jan des Bouvrie heeft het Arsenaal ruim 20 jaar geleden officieel geopend in de Vestingstad, voornamelijk om het te gebruiken als concept store.

Topdesign, luxury, lifestyle trends, en interieurontwerp ideeën zijn allemaal onder één dak te vinden bij Het Arsenaal. Door de combinatie van ingetogen luxe en techniek past Van Der Gang perfect in het aanbod concept stores. In het Arsenaal zijn meerdere shops te vinden op het gebied van design, luxury en lifestyle trends. Denk aan prachtige kleding bij Sartoria Fashion of de handgemaakte sieraden van Bron Boutique, die allemaal in de stad voor handwerk Schoonhoven tot leven komen.

Naast onze vestiging in Dokkum, kunt u nu voor al uw vragen langskomen in Naarden. Centraal en eenvoudig te bereiken zowel met de auto als openbaar vervoer. Daarnaast kunt u hier terecht voor bestellingen, het verwisselen van horlogebanden en sluitingen én het inplannen van een servicebeurt. Uiteraard bent u ook nog altijd welkom bij AWCO of Van Bruggen voor bovenstaande.

Uiteraard is de uitgebreide collectie Van der Gang horloges hier ook te bezichtigen. Heeft u een bepaalde model op het oog? Neem dan gerust van te voren contact met ons op. Dan kunnen we er zeker van zijn dat we de juiste modellen op zicht hebben liggen.

Het Arsenaal is te vinden op Kooltjesbuurt 1. Mocht u in de buurt zijn loop dan zeker eens naar binnen voor een kennismaking. De Brand Store is gevestigd op de eerste etage en je wordt hier hartelijk ontvangen door Vala Tehranchi. Van woensdag tot en met zaterdag bent u van harte welkom bij de Van der Gang Brand Store in Het Arsenaal.

 

2 september, 2020