Cordura horlogebanden

Cordura horlogebanden

Tijdens de introductie van onze Vlieger Limitée, vorig jaar, waren we opzoek naar de perfecte combinatie tussen band en klok. Die vonden we uiteindelijk met de Cordura band, een kruising tussen een casual en zakelijke uitstraling. De serie is zo goed ontvangen, dat we besloten die dit jaar door te zetten met de nieuwe Vlieger 20045GA-G. Daarbij zijn we ook meer gaan werken met de Cordura band.

Onze Cordura banden zijn een mix tussen linnen en nylon, met een natuurlijk rubber afgewerkte achterkant. Cordura is een stof die van oudsher gebruikt wordt voor producten die zware belastingen aan kunnen, denk aan militaire kleding, rugzakken, schoenen en motorkleding. De stof is zo ontwikkeld dat het tegen abrassieve invloeden (slijtage door ergens tegen aan te schuren) en ruwe behandeling kan.

Omdat de vraag naar de band zo hoog is, hebben we de Cordura band opgenomen in de collectie. Met het warmere weer dat op komst is een perfecte toevoeging aan uw collectie. Of u nu gaat voor de casual of zakelijke look, de Cordura band zal in alle gevallen uw outfit, maar zeker ook de uw horloge complementeren.

De cordura horlogebanden zijn verkrijgbaar vanaf 180 euro exclusief vouwsluiting.