original

Van der Gang Watches introduceert nieuwe editie binnen Original familie

Na de positief ontvangen heruitgave van de Original, brengt Van der Gang Watches dit voorjaar een 18-karaats gouden editie uit. Deze exclusieve uitvoering van de Original complementeert de huidige lijn en combineert het eigenzinnige karakter van de Original met onmiskenbare luxe.

Gerodineerde appliques, sierlijk slanke wijzers en een gebalanceerde wijzerplaat. De Original van ‘Van der Gang Watches’ combineert moeiteloos speelse sportiviteit met klassiek design. Geen wonder dat Wybe Van der Gang bij het uitbrengen van zijn eerste uurwerk zo nadrukkelijk naam wist te maken binnen de horloge-industrie. Al inmiddels 20 jaar lang staat dit krachtige en sobere samenspel van design en techniek symbool voor de kracht van ‘Van der Gang Watches’; Rust in beweging.

De 18-karaats rosé gouden kast van de 20052 heeft een diameter van 41 mm. Het sluit naadloos aan op het bolvormige saffierglas, wat het horloge optisch lager doet ogen. De verzilverde wijzerplaat van de Original toont de dag, maand en datum. Het uurwerk bevat daarnaast de verschillende chronograaf functies.

De wijzerplaat spreekt verder tot de verbeelding dankzij de rode schaalverdeling die schitterend combineert met de gouden facetrand en -wijzers. De lichte bolling van de wijzerplaat zelf zorgt voor een bijzondere lichtval waardoor de 20052 bij iedere aanblik uniek aanvoelt.

Bij de afwerking van de 20052 is gezocht naar de balans tussen klassiek design en de eigenzinnigheid. Beide zo karakteristiek voor Van der Gang Watches. De bruine lederen band combineert moeiteloos met het horloge. Dat terwijl de ‘Koninklijk oranje’ drukknop op 2 uur je blik laat stoppen. Het is deze mix van onmiskenbare luxe en design die de gouden 20052 zo uniek doet aanvoelen en een ander perspectief op tijd biedt.

De Original (20052GW-TRg) is leverbaar vanaf medio april in een gelimiteerde oplage van 337.
Prijs € 15.800, –