Fokker Four

Fokker Four

In 2019 vierde onze Vlieger het vijfjarig jubileum. Toen het horloge in 2014 uitkwam, hebben we de prestigieuze “European of the Year award” ervoor gekregen. Hierom konden wij het jaar 2019 niet zomaar voorbij laten gaan. Om een unieke ervaring te creëren hebben wij samen met Fokker Four iets bedacht.

Fokker Four x Van der Gang Watches

Met ons karakter van Nederlandse makelarij, zochten we iets unieks voor onze ‘Vlieger’. Uiteindelijk konden we maar op één idee komen, de Vlieger naar nieuwe hoogte brengen. Waar Fokker Four bekend staat om zijn formatie vliegen, leek dit ons een unieke kennismaking voor pers en klanten. Samen zijn wij met (ex)-piloten gaan vliegen. Hier kwamen verschillende formaties aan te pas, een aantal gave vluchtelementen en mocht er door de passagiers even kort gevlogen worden.

Tijdens het evenement werden er gelijk twee nieuwe Vliegers tentoongesteld aan het publiek. Het ging hierbij om de Satiné en Limitée. De Vlieger Satiné kreeg als belangrijkste kenmerk een gesatineerd gouden kast, van maar liefst 68 gram. Van dit exemplaar worden er maar 99 gemaakt. De Limitée versies, zijn slechts verkrijgbaar in een oplage van 25 stuks. Met groen kleurend saffier glas, een mat antracieten wijzerplaat en luminova wijzers, is hier geprobeerd een cockpit na te bootsen.