Gelimiteerde horloge oplages

Gelimiteerde horloge oplages onze ‘Limitée series’

Van der Gang Watches kenmerkt zich met aandacht voor elk detail. Ieder collectie stuk wordt met de hand afgewerkt, in gelimiteerde horloge oplages gemaakt én uniek genummerd. Naast de reguliere collectie brengt Van der Gang Watches ieder jaar een aantal Limitée modellen uit. Horloges uit de diverse families die net even anders zijn. Onze Limitée series kenmerken zich door het gebruik van uitzonderlijke materialen en bijzondere kleurcombinaties.

Limitée serie bijzonder samenspel van unieke combinaties

De Limitée series worden in beperkte oplage gemaakt, van 3 tot 25 stuks. Zo weet u zeker dat u iets unieks draagt. Met de Limitée series geven we u de mogelijkheid, om in samenspraak met Van der Gang, een uniek ontwerp te creëren. Mits het horloge alle stadia afrond in perfecte staat en beide partijen tevreden zijn, ontstaat er een Limitée serie.

Het eerste horloge dat in samenspraak met u gemaakt is, is de Vlieger Satiné. Met zijn ongekende 18 karaat rosé gouden kast, van 68 gram, een absoluut pronkstuk binnen de familie. De combinatie met Luminova wijzers, was iets waar wij zelf nog niet aan gedacht hadden. Door een samenspel tussen de bijzonder materialen die tot in perfectie uitgevoerd zijn. Daarom mocht de Vlieger Satiné zich het eerste horloge noemen in deze serie.

Vanwege onze gelimiteerde horloge oplages, hebben wij een kleinschalige productie in onze manufactuur in Friesland. Elk horloge dat hier wordt geassembleerd is bestemd voor een specifieke klant. De persoonlijke service die hierbij hoort maakt dat wij bij iedere uitlevering weten voor wie het horloge bestemd is en met welke achterliggende gedachte. Door onze kleinschalige productie, kunnen wij u dit met liefde aanbieden. Want ieder verhaal is uniek en zodoende het horloge ook.

Ambacht, aandacht en persoonlijk contact. Daarmee wordt een horloge een Van der Gang.