nieuwe original

Nieuwe original van Van der Gang Watches: perfecte mix van heritage en eigenzinnigheid

14 jaar na de introductie van het eerste Van der Gang model, de Original, brengt Van der Gang Watches zijn opvolger uit: de 20052BW-TRg. Het nieuwe ontwerp van Wybe Van der Gang laat zien dat de tijd in Dokkum niet heeft stilgestaan. De vernieuwde Original is een 41mm stalen horloge met een bijzondere ‘vintage’ uitstraling. Een waardig opvolger van het oorspronkelijke model.

De 20052BW-TRg, wordt met uiterste precisie uit een massief blok hoogwaardig roestvast staal vervaardigd en sluit dankzij deze innovatieve productiewijze elegant aan op de pols. Gedurende de ontwikkeling van de 20052 is bewust gekozen voor een lagere kasthoogte waardoor het horloge prettig draagt. Het naadloos hierop aansluitende bolle saffieren glas en de niet vlakke wijzerplaat dragen bij aan de uitgebalanceerde en eigentijdse uitstraling, kenmerkend voor Van der Gang.

De wijzerplaat, geïnspireerd op de Van der Gang Original, heeft net als zijn voorganger een wijzer voor de datumaanduiding. Het uurwerk met eigen ontwikkelde complicaties toont daarnaast de dag van de week en de maand. Ook is de 20052BW-TRg uitgerust met een chronograaf functie. De combinatie van de silver-plated wijzerplaat, gouden wijzers en rode schaalverdeling maakt dat het horloge luxueus en warm aanvoelt. Het strakke lijnenspel van de kast, alsmede de speelse rode drukknop geven het horloge ondanks het klassieke ontwerp een eigentijdse uitstraling.

Het elegant vormgegeven design van de 20052BW-TRg past bij de moderne man, onderscheidend en toch subtiel. Met oog voor detail en een zekere eigenzinnigheid. De Van der Gang 20052BW-TRg biedt zo een ander perspectief op tijd.